Pinterest levert je geld op.

Gingerchickies Pinterest

Er was een tijd waarin ik veel geld uitgaf aan tijdschriften en magazines. Naast het lezen van columns ging het mij vooral om de inspiratie. Lekker wegdromen bij een stylisch interieur of designer outfit. Dromen maakt het leven leuk en het geeft je een doel. En toen ontdekte ik Pinterest..

Borden

In Pinterest werk je met verschillende borden. Je maakt zelf een bord aan waarop je verschillende foto’s en Gingerchickies Pinterestplaatjes vast pint. Heel ouderwets eigenlijk, zoals een prikbord met punaises. Je kunt het ook vergelijken met een moodboard. Je bedenkt vooraf welke onderwerpen je interessant vindt en maakt daar een bord voor aan. Op die manier kun je al je Pins later weer gemakkelijk terugvinden.

Pinners

Gebruikers van Pinterest noem je Pinners. Dit kunnen privé personen zijn maar ook bedrijven en merken. Je kunt Pinners gaan volgen om je zo te laten inspireren door hun foto’s en plaatjes.

Dit zijn een paar van mijn favoriete Pinners:

Gingerchickies Pinterest

Gingerchickies op Pinterest

Bij de start van Gingerchickies was een Pinterest account één van de eerste dingen die ik heb opgepakt. Naast fashion voor mijzelf en mijn chickies pin ik foto’s van mooie ginger meiden en jongens. Vooral ‘s avonds thuis op de bank kan ik uren kwijt zijn met zoeken naar nieuwe pinners om te volgen en mijn borden bij te houden met mooie foto’s. Neem gerust een kijkje, je vindt mij hier.

De app

Wil je ook geld besparen op het kopen van magazines en direct aan de slag met Pinterest? De installatie van de app is heel eenvoudig. Ga naar de Appstore of de Google Playstore en download gratis de app. Maak een account aan en het pinnen kan beginnen.

Vanaf nu dus geen dure magazines meer, maar Pinterest!

Ben je al een pinner? Laat mij hier onder weten onder welke naam dan ga ik een kijkje nemen.

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *