#GINGERMOMENTS, de zomer komt er aan.

OK het jaar is net gestart maar als je, zoals ik, heel graag wilt dan kun je de lente al ruiken. Een nieuw seizoen in aantocht en ook een nieuwe collectie, #GINGERMOMENTS

Niets vind ik leuker dan op zoek gaan naar nieuwe stoffen, nieuwe ontwerpen en fournituren. Overleggen met Stichting Stunt wat de mogelijkheden zijn en toewerken naar de eerste samples. De kleuren was ik snel uit, de fournituren was weer een flinke zoektocht en met de ontwerpen verraste Marieke van het naaiatelier mij weer. Het is bijna zo ver, wij hebben er superveel zin in, de zomercollectie komt er aan!

#GINGERMOMENTS

De zomer van de Gingerchickies staat in het teken van herinneringen maken. Het verzamelen van mooie momenten die we met elkaar delen. De wereld ontdekken maar ook genieten van de kleine dingen die dicht bij ons staan.

De wereld ontdekken doen de kleinste Gingerchickies deze zomer in superleuke basic jurkjes en truien. In vrolijke zomerkleuren en in verschillende kleurencombinaties. Voor de dametjes die liever voor stoer gaan, hebben we aan de basic collectie een playsuit toegevoegd. Uiteraard passen alle stoffen weer goed bij een lichte huid.

Dit keer kun je bij de basic collectie ook kiezen voor een superleuk zomers printje. Ga jij voor de poedel of kies je het ijsje?rokje gingerchickies

Gaan we een keer op chique of hebben we zin om te zwieren dan kiezen we voor de trendy rokjes met diamantenprint. Ze passen prachtig bij de basic truien met korte mouw.

Mooie momenten delen.

Alle mooie momenten gaan we ook weer met jullie delen. Op Instagram, Facebook en gingerchickies.nl. Houd ons in de gaten en volg ons om niets te missen.

Fijne zomer!

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *