Gingerchickies op de Stip bij Koffietijd

De kracht van Facebook werd weer eens bewezen. Via de chat ontvang ik een bericht van de redactie van Koffietijd/5uur live of ik mee wil werken aan de Stip. “Oh jeetje Gingerchickies op TV, wat cool!” was mijn eerste gedachte. Na een vreugdedansje eerst maar eens opzoeken wat de Stip voor een programma is.

De Stip

Bij de Stip sta je letterlijk op een grote oranje stip. Nederlanders met een verhaal mogen zich voorstellen en vervolgens aan Koffietijd kijkend Nederland vertellen wat er zo bijzonder aan is. De eerste de Stip video die ik bekijk heeft een hoog “Man bijt hond” gehalte. Een oudere dame vertelt over haar uit de hand gelopen hobby, het sparen van koeienspullen.

Wil ik dit?

Stichting Stunt

Natuurlijk wil ik dit! Direct neem ik contact op met Stichting Stunt want als we gaan filmen moet het daar gebeuren. Weer kan ik rekenen op de medewerking van het naaiatelier, superfijn. Zonder dit mooie bedrijf geen verantwoord gemaakte kleding, geen collectie.

Filmen

Talpa neemt telefonisch contact op om door te nemen wat de bedoeling is. Het filmen vindt al een paar dagen later plaatst dus geen tijd voor veel voorbereiding. Ik besluit er open in te gaan, een nieuw avontuur.

Gingerchickies bij KoffietijdEen vrolijke productie dame, rustige cameraman en een stagiaire kloppen aan bij het naaiatelier en ik ben meteen op mijn gemak. We bepalen samen wat een goede plek is om te filmen en voor ik het weet heb ik een microfoon om en draait de camera. Spannend maar vooral heel erg leuk.

OK genoeg geschreven, ga maar lekker kijken naar het eindresultaat.

Gingerchickies op de Stip

PS de mooie foto’s in de video zijn gemaakt door Esther de Cuijper fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *