GINGERCHICKIES deel twee – #gingerproof

Gingerchickies is ontstaan uit trots. Trots op mijn dochters, trots op mijzelf en natuurlijk trots op onze mooie rode haren.

Wie zelf een ginger is, zal het herkennen. Je hebt altijd bekijks, je valt op en mensen vergeten je nooit. Als ik met mijn twee dochters op pad ben, kijken de mensen ons zelfs na. Nu geniet ik er van maar er was ook een tijd dat ik minder trots was op mijn rode haar. Op de middelbare school wenste ik mijzelf vaak genoeg een blondine of brunette. Niet omdat ik mijn haar niet mooi vond of omdat ik gepest werd, ik wilde simpelweg niet opvallen.

Ginger zijn gaat bijna altijd samen met een lichte huid. Mooi maar minder handig bij het uitzoeken van kleding. Welke kleuren staan nu wel mooi bij je rode haar en wat niet? Dat is iets waar Gingerchickies je mee gaat helpen. Voor jou maar vooral ook voor jouw ginger kids.

Je zou denken dat ik als ginger mum goed was voorbereid toen ik twee ginger-dochters kreeg. Bij nummer één ging dat nog best goed, rood haar en blauwe ogen net als ik. Bij nummer twee, donkerrood haar en bruine ogen, moest ik opnieuw aan de slag. Gelukkig ben ik dol op (online) shoppen dus ook voor nummer twee had ik snel genoeg door wat wel en wat niet leuk bij haar staat.

Als inspiratie voor anderen en om er zeker van te zijn dat mijn dochters op hun mooist voor de dag komen ben ik gestart met #gingerproof.

Gingerchickies presenteert #gingerproof

#Gingerproof is een kledinglijn voor meisjes. Mooie basic en trendy items die passen bij een lichte huid. De stoffen zoeken we zelf uit en de kleding wordt lokaal gemaakt. Naast de webshop zal ik ook op social media aandacht besteden aan #gingerproof. Welke combi’s kun je maken en wat staat er nu echt goed bij je rode haar.

De eerste samples zijn gemaakt, de webshop is in aanbouw en de fotocamera draait overuren. Houd deze website maar ook onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor updates.

Draag jij zelf of jouw kids ook graag kleding die goed past bij een lichte huid? Deel je outfits op Instagram of Facebook met #gingerproof om anderen te inspireren.

Tot snel!

 

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *