Dit spreken we af.

Leuk dat je interesse hebt in de producten van Gingerchickies. Alle grondstoffen zijn met zorg uitgezocht en de producten zijn met liefde gemaakt. Zelfs van de verzending maken we een feestje. Mocht je wat bij ons bestellen dan spreken we dit met je af:

 • De Gingerchickies zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die #gingerproof zijn. Zo blijven we scherp en bieden we jullie wat afwisseling. Niet teleurgesteld dus als jouw product niet meer beschikbaar is, er komt vanzelf iets nieuws voorbij.
 • De Gingerchickies zijn fan van lokale initiatieven en wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Alle kleding laten wij daarom maken in het naaiatelier van Stichting Stunt in Delft.
 • Wij gaan er volledig van uit dat jullie consumenten zijn dus de prijzen zijn inclusief BTW.
 • Let op, er komen wel nog verzendkosten bij. Binnen Nederland zijn deze altijd 4,95 euro per zending. De prijs voor verzending naar België vind je terug in je winkelmandje na het invoeren van je adresgegevens.
 • De Gingerchickies zijn drukke dames en naast de webshop staan er elke week nog een hoop andere activiteiten op de kalender. Uiteraard heeft jouw bestelling onze volledige aandacht en sturen we deze zo snel mogelijk, na betaling binnen 3 werkdagen naar je toe.
 • Is je pakketje binnen maar niet in de staat waarin je het verwacht had? Stuur een foto met een kort berichtje naar gingerchickies@gmail.com dan zoeken we samen naar een oplossing.
 • Gingerchickies weet precies hoe eigenwijs kinderen kunnen zijn. Valt de kleding niet in de smaak of klopt de maat niet bij de pasvorm van jouw kids? Geen probleem je kunt het altijd ruilen voor een ander item of je geld terug krijgen. Graag ontvangen we, binnen 7 dagen, een e-mail op gingerchickies@gmail.com met een foto van jullie teleurgestelde kids en een korte omschrijving van het ongemak. Stuur de kleding binnen 14 dagen retour naar Gingerchickies, Biesvaren 37 2498 EE Den Haag. Je ontvangt z.s.m. het volledige bedrag (incl. de eerste verzendkosten wanneer alles retour komt) terug. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.
 • De Gingerchickies zijn altijd goed van vertrouwen. Wel vinden we het fijn als de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en met originele labels weer retour komen. Zo kunnen we er iemand anders nog blij mee maken. En eigenwijs als wij zijn, ons oordeel is bindend.
 • Ben je blij met jouw bestelling dan ontvangen we graag een foto van jullie stralende kids. Laat meteen weten of we de foto mogen gebruiken op onze sociale media want wij zijn dol op delen.
 • Geloof het of niet maar ook de Gingerchickies zijn gesteld op privacy. En zo gaan we ook om met jullie gegevens.
 • Tips & tops kun je kwijt per e-mail op gingerchickies@gmail.com of laat een berichtje achter op Facebook of Instagram.

BEDRIJFSGEGEVENS

Gingerchickies
Biesvaren 37, 2498 EE  Den Haag
KVK: 67169570