Contact met Gingerchickies

Gingerchickies gaat over de schoonheid van rood haar. Schoonheid komt van binnenuit maar een passende outfit kan je daar zeker bij helpen.

#gingerproofJe shopt hier mooie basic en trendy meisjeskleding die goed staat bij een lichte huid. Wij noemen dat #gingerproof.

De kleding wordt standaard in de maten 110 t/m 140 gemaakt. Afwijkende maten zijn op aanvraag beschikbaar. Uitgangspunt bij het kiezen van de stof en de ontwerpen van de kleding is dat je er lekker in kunt bewegen. Niet alle meisjes zijn prinsesjes en niet alle prinsesjes zitten de hele dag stil.

De stof koopt Gingerchickies zelf in. De kleding wordt gemaakt door het naaiatelier van Stichting Stunt in Delft. Dit naaiatelier is een leerwerkbedrijf waar deelnemers en vrijwilligers uit alle windstreken hun talenten op gebied van textiel inzetten. Zowel van nieuwe stoffen als restjes stof worden hier de mooiste dingen gemaakt.

stichting stunt

“Kleding van Gingerchickies voelt goed en draagt goed”

Het feit dat de kleding lokaal gemaakt wordt vinden wij belangrijk. We kunnen precies volgen of dit verantwoord gebeurt en we voelen ons maatschappelijk betrokken.

Volg Gingerchickies op de volgende social media om op de hoogte te blijven. We vinden het leuk als je een reactie achter laat bij één van onze berichten.

instagram button facebook button pinterest button

 

 

 

Wil je contact over een samenwerking of heb je een vraag, stuur dan een e-mail naar: gingerchickies@gmail.com

 

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Gingerchickies
Biesvaren 37
2498 EE  Den Haag
KVK: 67169570
BTW: 178989356B01